به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کردستان ،محمدپناه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی و آموزش معتادان بهبود یافته در استان عنوان کرد: در حال حاضر ۳۰۰ نفر معتاد متجاهر در کمپ ماده ۱۶ استان در حال آموزش فنی و مهارت آموزی هستند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، بیان کرد: حل آسیبهای اجتماعی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر، برنامه ریزی های زیادی را می طلبد که این امر در سطوح کشوری در پنج کمیته تخصصی فرهنگی پیشگیری، اجتماعی، حقوقی، درمان و مشارکتهای مردمی پایه ریزی شده است که این کمیته ها در استان هم تشکیل شده و جلساتو اقدامات مهمی را برگزار و پیگیری می کنند.
وی با تاکید بر اهمیت مهارت آموزی و آموزش معتادان بهبود یافته در استان عنوان کرد که در حال حاضر ۳۰۰ نفر معتاد متجاهر در کمپ ماده ۱۶ استان در حال آموزش فنی و مهارت آموزی هستند.در این راستا دولت مصوبه ای برای حمایت از بهبود یافتگانی که تمایل به کار داشته باشند، دارد و اعلام کرده که ۱۵ درصد مشاغل خانگی به این قشر اختصاص یابد.
سلیم کریمی کارشناس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در این جلسه گفت : یکی از مهم ترین اقدامات انجام شده، طرح یاریگران زندگی است و اگر در کانون های یاریگران زندگی در پنج محیط خانواده، محیط آموزشی و کار، محلات و فضای مجازی کار شود، به نتایج خوبی دست پیدا خواهیم کرد.
وی با اشاره به نقش بسیار مهم خانواده در پیشگیری از آلوده شدن فرزندان افزود: مهارت های زندگی را اگر به فرزند بیاموزیم و به او مهارت های خودشناسی و حل مسئله را یاد بدهیم و نه گفتن را نهادینه سازیم هیچ وقت دچار افسردگی و اضطراب های آنچنانی نخواهد شد و هیچ گاه به مواد مخدر پناه نبرد.
در پایان جلسه هر یک از اعضا نظرات خود را بیان نموده و با سایر کارشناسان تبادل نظر کردند.
نظر شما